torsdag 25. oktober 2012

Malingsflekk

Uke 5 begynte som de andre gangene, at jeg bare jeg gikk litt rundt i butikken og så meg rundt. Jeg fikk i oppgave å male noe treverk hvitt til juleutstillingen de skal ha. Da jeg nesten var ferdig med første strøk klarte jeg å få en malingsflekk på buksa og sprang til ei av de som jobbet der for å få henne til å hjelpe meg å få den bort. Vi måtte springe bort på extraen og få malingsfjerner, men det funket ikke. Så fikk vi noe annet væske jeg ikke husker hva heter i en kopp og fikk beskjed om å skylle det i kaldt vann. Buksa måtte av sånn at jeg kunne få skylt det bort ordentlig. Da jeg var ferdig å vaske bort flekken var det en diger våtflekk på fram-og bak låret og hun som jobbet der sa jeg fikk lov til å dra hjem og fått skiftet, men jeg sa jeg skulle male ferdig. Men å gå rundt med en våt flekk som klistrer seg fast til låret sånn at det blir vanskelig å bøye seg ned får å male er ubehagelig, så jeg dro hjem. De sa det ikke gjorde noe at jeg ikke ble ferdig, selv om jeg fikk litt dårlig samvittighet for ikke ha gjort den ferdig.

onsdag 3. oktober 2012

Interiørtrender høst/vinter 2012



Denne høstens trender er en litt vintage og naturinspirert rustikk stil med en litt moderne vri.
Stilen er kanskje ikke like attraktiv for alle fordi den er litt hipsteraktig, men for det litt mer åpne publikum og folk som ikke er redd for å eksperimentere med farger og interiør, kan dette være en god stil å prøve ut.

Stilen er gammeldags og moderne, jordnær, organisk og mye natur er blitt brukt.

http://www.trendbible.com/blog/home-trends/home-trends-autumnwinter-201213-preview/
Link til bildene^





Link til bildene: http://www.behance.net/gallery/Trendbook-Autumn-Winter-201213-(interior-home-decor)/1780396

Fargene har jordtoner, litt metallisk og noen er matte, mens jule-og vinterfargene er samme som alltid: Rød og grønn :)





Tredje uke

Hei. Jeg gjør veldig mye av det samme hver gang som inneholder støvtørking, ordne i hyllene, lese i utsillingsbladene deres og bare spørre kunder om de vil ha hjelp. Sist gang fant jeg tretti kroner på golvet som jeg tok, en tier og en tjuer, noe som fikk meg i et godt humør resten av dagen. Flere ganger per dag spør jeg dem om å gi meg noe arbeid, men de har ikke noe arbeid å gi, så jeg fikk lov til å gå og prøve sengene de har på utstilling. Så der lå jeg tilsammen i 40 minutter (15 minutter i begynnelsen av dagen og 25 på slutten) i de fjernstyrte senga og gomlet i meg Ifa. Ja, jeg vet man ikke skal slakke av på jobb, men jeg hadde ingenting å gjøre, det var ingen kunder og de som jobbet der begynte å bli lei av at jeg spurte dem om å gi meg noe å gjøre.